skip to Main Content

Sønderskov-Naturbørn ligger tæt på skov og strand. Vi bruger skoven omkring Egetofte Naturskole og ”Kryb i Ly”, hvor der både er løv og nåletræer, spændende skovbund og en interessant skovsø.

Flere steder i Sønderskoven, er der spændende bakker, træer og krat. Stranden ved Fiskerhytten, er vores bedste sted til bl.a. at smide sten i vandet.

Cirka 150 m fra Sønderskov-Naturbørn, har vi Kælke-bakken ved Tandsbjerg, den bruger vi også hele året, til meget andet udover, at kælke.

I Skovly, tæt på naturlegepladsen Katrinelund, har vi en kolonihave indrettet til børnene, med bl.a. køkkenhave, frugtbuske- og træer, bålsted og masser af plads til leg og fordybelse.

Fra bagsiden af haven, er der udgang til en mark/eng, med kuperet terræn, højt græs, vilde blomster og et rigt dyreliv.

Fra den anden side af haven, er der under 100 m ind i en anden del at Sønderskoven. Her har vi fundet et skønt sted, med klatretræer, vippetræer og vores helt egen hule.

Vi besøger Sønderborg Bibliotek, både til arrangementer målrettet 0-3 årige og hvis vi har brug for ekstra materiale, når vi vil fordybe os, i nogle af månedernes emner.

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Fortsæt til næste side…

Back To Top